De reizende Qstove!

Koos, onze reizende Qstove, kan binnenkort ook een bezoek brengen aan jouw tuin. Om iedereen het plezier en de warmte van de Qstove te laten ervaren, gaat de enige echte Koos Qstove BBQ-buitenhaard op tournee.   
 
Maandelijkse winactie 
Met een speciale winactie kan jij Koos Qstove een hele maand naar hartenlust gebruiken in je eigen tuin. Dat betekent vrienden uitnodigen en samen genieten, zo ervaar je zelf waarom de Qstove de ideale BBQ-buitenhaard is.  
 
Koos Qstove helemaal voor jou  
Ben jij één van de gelukkige maandwinnaars? Dan maak je aan het eind van het jaar kans op de ultieme prijs! Want wij geven dé Koos Qstove weg aan één van de winnaars. Win jij aan het eind van het jaar deze prijs, dan is de Koos Qstove BBQ helemaal voor jou. 

Zo kan je winnen!

  • Elke maand verschijnt er op Facebook en Instagram de oproep om mee te doen aan de Koos Qstove winactie. Wil jij deze BBQ-haard een maand lang gratis gebruiken, doe dan het volgende: 
  • Ga naar onze Facebook of Instagram pagina 
  • Laat onder het bericht van Koos Qstove een reactie achter waarin je iemand tagt met wie jij wel zin hebt in een BBQ avond.  
  • Vervolgens is het een kwestie van afwachten, want binnen een paar dagen maken wij de winnaar bekend.  

Gewonnen?

Ben jij de gelukkige winnaar? Dan mag jij een maand lang genieten van de BBQ-haard van Qstove. Wij brengen Koos Qstove naar je toe en halen hem na een maand ook weer op. Vergeet niet om foto’s / video’s van je BBQ avonturen te maken, want door jouw belevenissen te delen kan je ervoor zorgen dat Koos Qstove aan het eind van het jaar echt van jou wordt. Meer informatie hierover krijg je natuurlijk van ons als je één van de winnaars bent.  
 
Heb je niet gewonnen? Probeer het dan de volgende maand nog eens, je maakt namelijk elke maand kans op deze mooie BBQ prijs!  

De winnaars van Koos Qstove delen hun ervaringen met ons...

Natuurlijk zijn we allemaal benieuwd hoe de winnaars de maand met Koos Qstove ervaren hebben! En ja, dat willen ze met ons delen! Lees daarom snel verder...

272