Marion Bloemendal: ‘’Het is een geweldige BBQ kachel en de Qstove heeft veel indruk gemaakt op iedereen’’

Wat hebben we mooie avonturen met Koos Qstove mogen beleven.
De maand begon en eindigde nat, maar daartussen hebben we gelukkig heel veel mooie en zonnige dagen gehad waarop we veel gebruik hebben gemaakt van de Qstove.

De Qstove nodigde uit om eens wat anders dan vlees klaar te maken. Zo hebben we zelf Mojito gemaakt die we hebben gedronken toen we aan het barbecueën waren op de Qstove. Het resultaat was een salade van watermeloen met feta, maïs met spek en portebello met geroosterde groente, pesto en mozzarella. Heerlijk!

Koos Qstove is de hele tuin door gereisd dankzij de wieltjes, wat echt heel erg handig is. 

We hebben met vrienden gebarbecued, ieder voor zich of onze BBQ-koning aan het werk gezet. Hij heeft ook dienstgedaan tijdens de familiedag. Het was leuk dat iedereen er gewoon omheen kon staan en met vlees, marshmallow of fruitspies zijn/haar eigen favoriete gerechtje kon klaar maken.

We hebben genoten van het vuurtje tijdens de koele zomeravonden, want wat geeft de Qstove een heerlijk warmte af, zo fijn om tot de late uurtjes te kunnen blijven zitten.
Het is een geweldige BBQ kachel en Koos heeft veel indruk gemaakt op iedereen die hem kon zien en gebruiken. We gaan hem dan ook heel erg missen en wensen de nieuwe winnaar heel veel plezier de komende maand met Koos.
 

Wil jij Koos Qstove een maand lang ervaren?

Volg ons op Instagram of Facebook! Elke maand introduceren we een nieuwe winactie. Reageer op ons bericht en laat ons weten waarom jij Koos Qstove graag een maand zelf wil ervaren!

276