Maria: “Koos tussen de Brabo’s”

Het was geweldig om de vlammen in het hout te zien. De Qstove stond er prachtig bij op ons, net gerenoveerde, terras. Het voelde als een deel van de familie. We bestelde meerdere keren heerlijke verse vis, zoals zeebaars, tonijn en gamba’s en we kregen complimentjes van familie dat het proefde alsof ze in een sterren restaurant zaten.

Geen hamburger hetzelfde.

 

De Qstove is gemakkelijk aan te maken en heeft een hele goede trek. Dit zorgt dat de plaat snel warm is. Wat fijn is tegenover een andere gewone barbecue, is dat je niet in de rook zit, en dat je hem binnen no-time aan hebt. Super handige gleuven om het vet af te voeren, en hij is heel makkelijk schoon te maken.

Op de bakplaat heb je van binnen naar buiten verschil in temperatuur, dat zorgt dat je het vlees en vis goed kan bereiden. Daarnaast oogt de vorm als een mooie haard op ons terras, en daar gebruikte we hem ook voor, tot ‘s avonds laat na de barbecue.

Het is echt de perfecte combinatie, omdat je lang kan blijven zitten na de maaltijd als de zon al onder is. Wij hebben er ontzettend van genoten en we raden deze bbq - tuinhaard zeker aan! 

Ook hele vriendelijke, behulpzame mensen. Je kan echt merken dat het een hecht familiebedrijf is! We kunnen eerlijk zeggen dat we de lekkerste vis- en vleesgerechten ooit op hebben door Koos! Een hamburger zal nooit meer hetzelfde zijn…

Wil jij Koos Qstove een maand lang ervaren?

Volg ons op Instagram of Facebook! Elke maand introduceren we een nieuwe winactie. Reageer op ons bericht en laat ons weten waarom jij Koos Qstove graag een maand zelf wil ervaren!

277