Michel Koster: "Ananas met rum bakken, een top toetje!"

Het beste van 2 werelden, een stijlvol uitgevoerde buitenhaard en een zwaar uitgevoerde buiten BBQ! Naast dat het een stijlvolle vertoning in de tuin is, zie ik vooral de meerwaarde in het feit dat het werkt als een terrashaard en grillplaat.

Er zijn meerdere modellen en mogelijkheden in de markt die qaa model op de Qstove lijken. Waarin de Qstove zich onderscheidt is door vooral in de afwerking, zo zijn de gebruikte materialen hoogwaardiger dan de andere barbecuekachels op de markt.

Je merkt in het gebruik dat je met hoogwaardig materialen te maken hebt. Wat ik persoonlijk erg leuk vind, is dat je na het eten lekker kunt blijven hangen rondom de kachel. En het is dus een goede plek is om na te borrelen. (En om de Ananas met rum op te bakken, wat echt top is al toetje.)

Do’s & dont's van Michel

  • Zorg voor een vuurvaste handschoen voor het opendoen van de lades en deur omdat deze erg warm kunnen worden;
  • De plaat met olie inbranden en de plaat licht ingesmeerd met olie wegzetten;
  • Erg leuk voor de kids om zelf hamburgers te bakken, een biefstukje of worst te grillen. Outdoor cooking met de hele familie;
  • Indrukwekkend is vooral om in te zetten op het grillen van vlees én vis én groenten. Te gekke manier om je bezoek te imponeren met je kookkunsten;
  • Waterpas zetten.
  • Zet de BBQ niet scheef. Dat had ik gedaan en hierdoor loopt het vet snel van de plaat af en komen de tegels onder het vet te zitten;  
  • Niet te heet inbranden, dit moet je met veel barbecues rustig opbouwen. Iets wat je snel te enthousiast doet, is het volgas aanzetten. Maar bouw zeker de eerste keer dit rustig op zodat de haard goed kan inbranden.

Wil jij Koos Qstove een maand lang ervaren?

Volg ons op Instagram of Facebook! Elke maand introduceren we een nieuwe winactie. Reageer op ons bericht en laat ons weten waarom jij Koos Qstove graag een maand zelf wil ervaren!

278