"Heerlijk die warmte, dat blijft gewoon genieten."

Waar gaat u van de Qstove genieten?

Trek erin?

De kracht van de warmte en de hitte van de bakplaat regelt u zelf met de ventilatie via de uitschuifbare aslade. Door de lengte van de pijp van de buitenhaard trekt de kachel de zuurstof goed aan. Zo bent u verzekerd van heerlijk bakken, braden en haardwarmte.

Kinderen genieten mee
Bij barbecueën denken we als eerste aan een mals stukje vlees. En er is meer, want de Qstove is er voor het hele gezin. Van een zacht gebakken eitje tot een pannenkoek of roomboter poffertjes en zelfs het pannetje satésaus, u maakt het allemaal klaar met de Qstove BBQ-haard. 

Qstove. Passie en vakmanschap.
De jarenlange vakmanschap zie je direct terug in de degelijkheid van de Qstove. Metaalbewerking is al 30 jaar het vak van Peter van den Brink. Daarnaast heeft Peter nog een passie: bakken en braden. Hij voorziet klanten al een aantal jaar met Peters’ Cooking van live cooking op locatie.

Samen met Henk van den Brink, ook een man van staal, is Qstove opgericht. Henk: ‘We willen buitenleven aangenaam maken met exclusieve BBQ haarden die we compleet aanbieden met onze eigen accessoires. Van houtrek tot BBQ-set. Bedacht, ontwikkeld en gebouwd op de Veluwe. Leverbaar door heel Nederland.’


 

Warm genieten

Wat is uw favoriete genietplek in uw tuin? Het terras of de veranda? Die zithoek of de loungebank? We zouden bijna zeggen: ‘laat de kussens er deze winter maar in zitten’. Want, wat is het heerlijk om in het najaar en zelfs ook in de winter van het buitenleven te kunnen blijven genieten. En ja, dat maken we mogelijk met onze oerdegelijke Qstove!

(Hart) verwarmend
Knapperend haardvuur, da’s echt genieten. Zeker als de warmte ervan krachtig genoeg is om het op uw hele terras of veranda behaaglijk te maken. Gezelligheid met familie of vrienden kent dan geen tijd. U blijft tot in de late uurtjes nagenieten, want die warmte werkt aanstekelijk…

Puur van smaak
Ja, dat begrijpen we. Een lekker, warm hapje zou de winterse gezelligheid bij de veranda natuurlijk compleet maken. Ook dat bereidt u waar uw gasten bij zijn. De royale bakplaat geeft u alle ruimte om heerlijk te braden. Wat dacht u van een vers stukje grillworst of biefstukpuntjes met een toefje zout en peper? Eerst die heerlijke geur en dan ook nog die pure smaak…

Waar wilt u hem gebruiken?
Ook over de praktische kant is nagedacht. Doordat de Qstove verrijdbaar is, gebruikt u hem waar uw maar wilt, bijvoorbeeld op uw terras of naast uw veranda. Ook het opbergen is gemakkelijk. De haard is volledig te demonteren en daardoor ook eenvoudig schoon te houden.


 

We leggen wel wat gewicht in de schaal

Onze Qstove haarden zijn opgebouwd uit ijzersterke, duurzame materialen. Zo garanderen we jarenlang bak, braad en haardplezier. Neem bijvoorbeeld de bakplaat. Een belangrijk, veel gebruikt onderdeel. Met een gewicht van ongeveer 35 kilo zorgt hij ook voor de hoge stabiliteit van de haard.

Voor een geslaagde avond.

De zomers worden weliswaar warmer, maar in de avonduren kan het nog flink afkoelen. Met de producten van Qstove zit je er ook op die momenten warmpjes bij. Om het buitenleven nog aangenamer te maken braad je tijdens deze gezellige uren wat lekkers op de Qstove haard.

249