Van welk team ben jij? Team ‘’Heat up’’ of team ‘’roast’’.

Team “Heat up’’ herken je snel aan de manier waarop ze zo efficiënt mogelijk willen genieten van de warmte van een kachel. Ze weten altijd precies de beste plek te vinden bij de kachel, BBQ of welke warmtebron dan ook, zodat de straling optimaal benut kan worden. Je kan team ‘’Heat up’’ ook herkennen aan het feit dat ze telkens een andere positie kiezen ten opzichte van de kachel. Daardor lijkt het alsof ze als een soort ‘’grillkip’’ rondjes om het vuur draaien. Voor Team ‘’Heat-up’’ is opwarmen een koud kunstje.

Team ‘’Roast’’ is van een heel ander kaliber, zij zien vuur vooral iets als een middel om mee te bakken en te braden. Een kachel of tuinhaard kan dan ook altijd voor dit doel dienen. De warmte van de BBQ is een mooi bijproduct, maar team ‘’Roast’’ kan zichzelf ook prima warm houden door fanatiek aan het barbecueën te gaan. 

Tot welk team je ook behoort, bij Qstove zit je altijd goed. Want met de Qstove BBQ-buitenhaard combineer je het beste van beide werelden. Verwarmen & barbecueën, oftewel heat up & roast. Een perfecte combinatie.
 

274